Vinn Eskadron-schabrak + benlindor!!

Bild gjord av Josefin (<-länk)

I samarbete med Ridsport Online (<-länk) lottar jag nu ut ett vitt Eskadronschabrak med blå/röd passpoil
+ ett par röda benlindor av samma märke!

För att tävla gör du såhär:
1.
Posta bilden i din Blogg/på din Facebook (eller båda) och länka till detta inlägg.
2. Gilla” Ridsportonline på Facebook (<-länk).
3. Kommentera detta inlägg med en länk till ditt inlägg. Skriv då också om du gjort några bonussaker!

Bonus:
För extra stor chans att vinna kan du;
1. “Gilla” bloggen på Facebook (<-länk)
2. Lägga till bloggen på Bloglovin’ (<-länk)

En vinnare dras söndag 8juli!
Lycka till!  :)

 

71 Kommentarer

 1. Sv. Inte riktigt så jag mena, jag sitter vid min blogg jätte många timmar per dag, efter stallet, efter skolan, då jag egentligen borde göra läxor & plugga till prov. Eller gå ut med mina vänner. Men istället så sitter jag & skriver inlägg till alla mina läsare..

  Jag bloggar för jag tycker det är kul, jag bloggar för att det gör mig glad av alla fina kommentarer, men jag bloggar inte för att ta skit & ibland kan man verkligen bli irriterad på folk som kommenterar skit på min blogg. Jag har fått ta MYCKET skit på min blogg, jag har blivit stalkad & hotat irl, pågrund av min blogg, & då kan jag känna, varför gör jag detta?

  kännde att jag behövde skriva ett långt svar eftersom det kändes som att du missuppfatta allt.

 2. Jag vill jättegärna vara med i denna kanonutlottning :) Älskar Eskadron!

  Jennifer Bergström
  Domkallarmigjennifer@hotmail.com

  Här har jag lagt upp din bild samt länkat till din blogg, tävlingen + Ridsportonlines hemsida: http://jenniferbergstrom.blogg.se/2012/june/bloggtavling-3.html#comment

  Gillar Ridsportonline på FB, även din sida samt följer dig via Bloglovin :)

  Sådär, då vart det bara till att hålla tummarna!

  Tack för en bra blogg!

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *