VILL DU TRÄNA FÖR IVO?!

Jag får ständigt mejl om Ivo anordnar träningar i Sverige.
Än så länge har vi inte haft möjlighet till detta men nu har vi börjat planera något sådant lite smått. Så nu frågar jag er;

Är någon utav er sugen på att hoppträna för Ivo?
Om det är tillräckligt många intresserade kan detta bli verklighet!

Kommentera gärna om du skulle kunna tänka dig att delta.
Träningarna kommer isåfall hållas i nordvästra Skåne och Ivo kommer undervisa på engelska!

LI4U4172

Älskar bandaget på bilden, är man ryttare så är man… ;)

11 Kommentarer

  1. Ja, det hade väl varit jättekul, eftersom jag nu sitter och läser om honom här på bloggen i princip varje dag :) . Jag flyttar dessutom hem till Skåne om tre veckor, så fort terminen är slut här uppe på ridskolan. Ska bara köpa en häst först, förhoppningsvis hittar jag min blivande stjärna snart!

  2. Gud, det skulle vara skitkul! Har inte möjlighet till det just nu men om ni tänker långsiktigt så skulle jag kunna om ett halvår, lite mer. Har en nyinköpt unghäst, så med lite mer erfarenheter, träning och förtroende oss i mellan skulle jag gärna vilja träna för Ivo! Hade varit superroligt!

  3. Så typiskt ibland att man ska bo i norra Sverige :( jag hade mer än gärna tränat för Ivo. Jag gillar erat sätt och eran syn på hästar och träning . Kanske nån gång längre fram i tiden det kommer möjligheter att få träna för honom lite närmare Sundsvall :) hoppas kan man ju alltid göra iaf :)

  4. Pingback: Ta chansen! | Johanna Grant – Hästblogg

  5. Oj vad häftigt det skulle vara!! Dock vet jag ej om vi skulle ha möjlighet att åka över till Sverige för träning. Om det finns intresse för att komma över till åland en helg så skulle jag kunna försöka skrapa ihop ett gäng! Jag och säkert engla i mitt stall skulle iaf vara med! :D

  6. Jag skulle tycka att det hade varit superlärorikt och hade inte tackat nej, men när kommer träningarna att vara då ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *