Vad är min plan framöver?

Ivo är iväg på tävling i Thessaloniki, Grekland. Det är en privat arrangerad tävling där med lite bra rutinklasser för hästarna. Helt ok prispengar och inte så höga klasser. Tävlingen håller på fre-sön. På måndag flyger hela familjen (ja, jag, Alex och Ivo) till Tyskland för att fixa lite ärenden och träffa våra vänner. Ivo flyger sedan därifrån till Balkanspelen i Turkiet som är helgen efter och jag och Alex beger oss mot Sverige.

wpid-IMG_20120905_171942.jpg

Vi åker till Sverige en och en halv vecka för att  träffa släkten och vännerna. Alex har tjatat så mycket om det på senaste tiden så jag var tvungen att ge med mig ;)

När jag åker tillbaka hit igen kan det vara så att jag har med mig en liten surprise, undra vad det kan vara? ;)

6 Kommentarer

  1. Spännande ;)

    Sv: Nej men ellerhur, det är ju just det som är bra med gramanen tycker jag.. att man faktiskt inte behöver ha någon inverkan av den hela tiden :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *