Unghästar och Världscup

Som sagt har vi ju tävling på ingång nu och 5unghästar är redan i Österrike. De tävlar där imorgon och på onsdag. Nimbus, Bobby. Coraline, Evan och Quentin har äventyrat sig hela vägen till Österrike.

Abarth och Dendence beger sig mot Sofia och Världscup-tävlingarna här på torsdag. Efter Världscupen åker även Dendence och Abarth till Österrike och sluter upp med resten av gänget. Så andra veckan i Österrike har Ivo 7 hästar. Unghästarna tävlar tisdag, onsdag och lördag och vanliga klasserna går torsdag, fredag och söndag. Bra uppdelat och skönt för de yngre hästarna med lite vila och tid att smälta allt också! Det sägs att det är SMOCKFULLT i Österrike, inte en enda häst till får plats. Det blir spännande att se hur det går. Älskar den tävlingsplatsen och är lite ledsen att det inte blir något Lake Arena för mig i år – men nästa år SKA jag dit!

lakearena

En ganska gammal bild på tävlinsplatsen. Nu är det ett till, stort stall byggt som är lika stort som galoppbanan ni ser uppe till vänster i bild. Längs med vägen till höger om galoppbanan finns alltså ännu ett till stort stall. Älskar också att man ser den stora studsmattan i sjön :) Bada, bada, bada!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *