Träningshelg för Ivo i Sverige under hösten!

(Detta inlägg kommer puffas upp högst upp i bloggen ca 1 gång i veckan så att många får möjlighet att se det! Missa inte denna chans, jag lovar att ni inte kommer ångra er!)

 

Inbjudan till träningshelg för Ivo Bonev, landslagsryttare för Bulgarien och deltagande i EM 2015.
I samarbete med Backa Horse Invest AB inbjuder vi nu in till en träningshelg för landslagsryttaren Ivo Bonev.

9 september (fredag) erbjuds träningar i par (2 och 2). Träningen pågår en timme och kostar 500kr/ekipage.

10-11september kommer det hållas gruppträningar. 4 ekipage i vare grupp under 1,5 timmes tid. Kostnad för detta är 600kr/dag eller 1000kr för båda dagarna. Lördag kommer mest erbjuda markarbete och gymnastikövning som är förberedande inför söndagens banhoppning. Ekipage som vill delta båda dagarna har förtur.

Vill du träna enskilt eller under andra förutsättningar är du välkommen att skicka ett mejl till kontaktpersonen nedanför för att planera vidare.

Träningshelgen kommer anordnas på Backa Horse Invest ABs nybyggda utebana i Höganäs, nordvästra Skåne. Begränsat antal boxar finns att hyra, 350kr/natt inkl. strö.

Lättare lunchservering finns på plats.

All ridning sker på eget ansvar och i samband med din anmälan accepterar du detta.
Undervisningen sker på engelska.

Anmälan och frågor: amanda@lifeofshowjumping.com
Märk mailet med ”Träningshelg”. Skriv gärna också lite information om ekipaget då det är lättare att organisera grupper efter kunskapsnivå. Sista anmälningsdagen är 31augusti och efter det är din anmälan bindande. Avanmälningar innan detta datum är accepterade med rimliga förklaringar till avbokningen. Blir anmälan full fyller vi på en “kö-lista” så att eventuellt avbokade platser kan bli fyllda.

Om Ivo: Ivo är 35år och kommer från Bulgarien. Han har jobbat med hästar och ridning i hela sitt liv. Han har bland annat jobbat många år hos engelska ryttaren William Funnell innan han startade eget företag. Ivo utbildar unga hästar och tar dem upp till de högsta nivåerna. Ivo själv har vinster upp till internationella CSI*** 155cm Grand Prixer och var förra året en av deltagarna under EM i Aachen (19-23augsti 2015). Han är landslagsryttare för Bulgarien och en av Bulgariens mest framgångsrika ryttare de senaste åren. Bulgarisk mästare 2015.
Som tränare är Ivo väldigt noggrann och fokuserar mycket på detaljer. Sits och inverkan är mycket viktigt. Ivo är väldigt duktig på att förklara och berätta varför någonting bör justeras så att ryttaren lättare ser ett samband. Han lägger sig enkelt på den nivån ekipaget befinner sig på. Ivo är utbildad tränare inom Internationella Ridsportsförbundets FEI:s kurser level 1.

Vid frågor och anmälan kontakta: amanda@lifeofshowjumping.com och döp mejlet “Träningshelg”.
Referenser från tidigare elever finns att få vid intresse.

jack quentin1 h1

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *