Tips på bra “hemmaträns”?

Vi behöver uppdatera vår tränshylla hemma lite nu inför säsongen.
Jag söker alltså BRA, hållbara, prisvärda träns som håller för flera hästar varje dag – länge.

Har ni några tips på prisvärda träns, med bra hållbarhet som också ser snygga ut?

32-05220134_1_1

Hittade detta hos Horsemeup.se, det var snyggt iallafall!

7 Kommentarer

  1. Har John Whitaker ett av äldre modellerna tror jag, med bredare nackstycke och jättefint läder. Jättebra, använt på flera hästar och haft det i flera år. Har även dyon, bredare nackstycke, bra läder. Har inte haft det lika länge, rekommenderas båda märkena :)!

  2. Jag undrar vad du tycker om PS hackamoreträns? Undrar eftersom du är skeptisk till deras modeller, men tycker själv att hackamoret verkar trevligt! :) Åsikter om det?

  3. Dyón är väll outstandning skulle ja påstå.. Jag har två dyónträns och ett Equipeträns som ja varierar med dagligen (olika nosgrimmor) och fortfarande lika bra i läder och färg. Till dressyren har jag ett SantaCruz som också hållt jättebra! När ja red fler hästar per dag hade ja dyóns WC träns med snabbknäppen då de enkelt kunde bytas bett men jag tycker nog om deras english collection bättre.
    Vill man ha ett träns som håller länge och som inte färgar av sig en massa eller blir typ skryngligt i lädret (tydligt tecken på dåligt läder) måste man nog leta sig “uppåt” i prisklasserna men samtidigt är de ju värt de om de håller länge..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *