Tips från Hööks

Hööks har fått in väldigt mycket snygga saker i sin kollektion denna gång tycker jag. Blir mer och mer imponerad för varje gång jag ser nya produkter. Tänkte tipsa om de fyra sakerna jag gillade mest i Höst/Vinter-katalogen för 2015.

hgelpad

Gelpad! Jag älskar gelpads! Använder alltid en gelpad när jag rider, på vissa hästar under schabraket och på vissa mellan schabrak och sadel beroende på vad som tenderar att röra på sig mest. Mer gelpads åt folket!

 

hgrimma

Jag skulle inte säga nej till dessa grimmor som våra officiella tävlingsgrimmor. SÅ JÄKLA SNYGGA. Dör.

hreflexjacka

Reflexjacka. Skulle gärna ha en själv. Perfekt till vardags om man är ute och går på kvällen eller när det börjar skymma under en ridtur.

hridbyxaSnygga ridbyxor med, för mig, lagom mycket grip. Snygga, lite annorlunda och nytänkande. Det gillar jag!

Alla produkter finns att hitta på Hööks hemsida.

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *