Throwback – Juni 2013

Hej!

Jag tänkte börja göra en liten Throwback (tillbakablick) 3år(!!) i tiden varje månad för att se vad jag gjorde då.
Jag är jättespänd på detta då jag får uppleva gamla minnen igen och jag hoppas ni kan tycka det är kul vad som hände i mitt liv och i bloggen för flera år sedan. Vi början nu – med Juni 2013!

 • Quinlan, min älskade Quinlan placerade sig i ännu en Grand Prix. Quinlan är min absolut bästa vän fortfarande – även att vi sålde honom för nu snart tre år sedan. Då var han 8 år och levererade placeringar i varenda Grand Prix-start han gjorde. Älskade häst <3

  wpid-IMG_20130204_140524.jpg

 • Skrev DETTA INLÄGG om vår flytt hit till Bulgarien. Om att vi skulle bo här några månader. HAHAHA, nu är det tre år sedan. Några månader ja….
 • DEL 1 och DEL 2 hur jag startade mitt liv med hästar.
 • Packade alltså ihop lägenheten, satte oss i bilen och körde från Tyskland. Gjorde ett stopp i Linz, Österrike för en tävlinghelg för att sedan fortsätta hit till Bulgarien. Alex var två månader gammal då, lillfisen <3

  wpid-20130627_091648.jpg
  Fina Clarette agerar barnvakt.

  En väldigt händelserik månad på många sätt men inte i bloggen. Hade lute annat att styra med som ni kanske förstår och bloggen uppdaterades inte så flitigt. Men detta var tre år sedan. Så tre år har vi hunnit vara i Bulgarien. Vi som tänkte oss tre månader, hehe. Just nu har vi dock inga som helst planer på att flytta, vi trivs här, barnen har det bra här och vi kommer iväg på tillräckligt mycket tävlingar här för att kunna utbilda våra hästar. vi har även tillräckligt mycket kunder (peppar, peppar!) så vi klarar oss bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *