Tävling i samarbete med Sebos.se!

Bästa bloggtävlingen på länge är nu här!
I samarbete med Sebos.se (Länk!) kan jag nu presentera en tävling med 3 fina priser i potten!

prissebos

 

-Första pris i tävlingen är ett par FITS Vinteridbyxor i valfri storlek och färg. Byxorna har fleecefoder, är vatten- och vindtäta och har inga onödiga sömmar som skaver. De har också friktionsprickar som skoning vilket gör dem enkla att tvätta. Ni kan läsa mer om ridbyxorna HÄR! Värde: 1395:-
-Andra pris är en Erin Base Layer från FITS i valfri färg och storlek.
En tröja med ett vatten- och vindavvisande övre lager samt ett mjukt lager närmast kroppen. Tröjan har andas-funktion och är en perfekt ridtröja. Läs mer HÄR!  Värde 795:-
Trejde pris är ett stövelputskit!
Borstar, krämer och en liten väska, allt du behöver för att hålla dina läderstövlar i topptrim! Läs mer HÄR! Värde: 395:-

 

Vill du vara med och tävla? Det är väldigt enkelt!
-Gilla Sebos på Facebook, direktlänk hittar du HÄR!
När ni Gillat sidan ska ni också Dela den! (Klicka på de tre prickarna i högra hörnet och välj “Dela”.
-Följ @sebossverige på Instagram!
-Kommentera detta inlägg med ditt Facebook-namn (så vi enkelt kan se att ni Gillat och Delat, gör gillningen offentlig!) samt med ditt instagram-namn! Glöm inte giltig emailadress då jag kontaktar vinnarna där!

 

Tävlingen avslutas 30 november kl. 20.00. Lycka till!

24 Kommentarer

 1. Åh så underbara priser, jag är definitivt med! Marie Isaksson på facebook heter jag, kanske värt att nämna att jag är från Finland och kanske inte kommer högst upp på sökresultaten (vore på tiden att vi finlandssvenska bloggare skulle vinna lite ibland också, hehehe ;))

 2. Jag är gärna med och tävlar :)
  Har gillat och delat på Facebook, och följer på Instagram
  Facebookkonto: Camilla Schrewelius
  Instagramkonto: cammy_s_

  Nu håller jag tummarna att få vinna något härligt lagom till jul :)

 3. Klar cocci Andersson på fb o qdela på intagram
  min mail är medflackar@outlook.com

  Shit jag skulle behöva de där byxorna då jag verkligen har -allergi mot kyla ! (På papper från läkare o med medicering ) Å vintertid älskar jag att rida i snön men får oftast avbryta efter ett par min :( tror dessa kan göra underverk för mig o tacksam skulle min vän (hästen) bli ♡
  håller tummarna
  kram C

 4. Pingback: Tävling i samarbete med Sebos.se! | | Med Fläckar

 5. Men vilken bra tävling!! Gillat och delat sidan på fb och på instagram :D
  På facebook heter jag Emilie Persson och på Instagram heter jag EmiliePersson
  Mejladressen är den som anges ovan :D

 6. Hej!

  Jag är gärna med!
  Vilken underbar julklapp och överraskning detta vore till min dotter som gjort stora framsteg inom ridningen under det gångna året! Lite uppmuntran inför 2015!

  – Gillar och delar på FB som Kristiina Söderström.
  https://www.facebook.com/kristiina.soderstrom

  – Följer på Instagram som Sodercrowcastle.

  Ha en fin dag och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina Söderström.

 7. Hjälp min dotter att slippa frysa,
  slippa hosta, snörvla och nysa.
  Varma vinterkläder är A och O,
  på vinst i denna tävling vill jag tro!

  Facebook: Ewa Wicander-Sandberg
  Instagram: saraconnemara

 8. Fantastiska priser, jag är med! Behöver verkligen lite nya ridkläder. Åh, vad roligt! !
  Gillat och delat på Facebook (Jessica Lundkvist)
  Följer på intagram ( jag heter; @jessylundkvist)

  Lycka till alla och tack för en kul tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *