TÄVLING I SAMARBETE MED HÄSTIA.SE

VINN DITT FAVORITSCHABRAK FRÅN SCHOCKEMÖHLE SPORTS!

Vi drar igång bloggen med en liten tävling också tycker jag, i samarbete med Hästia
där du kan vinna ett fint Schockemöhle Sports schabrak i valfri färg. Här nedan ser ni några av färgerna ni kan välja emellan,
snygga va?
HÄR (länk!) kan du se alla färger som finns att välja mellan!!

 

tavlinghastia

För att delta ska du:

Kommentera detta inlägg med vilken färg du skulle vilja vinna och gärna en liten motivering varför. Glöm inte att skriva med en giltig mejladress då vinnaren kontaktas via mejl. Endast jag kan se din mejl om du skriver in den i mejladress-fältet då du kommenterar.
DU HITTAR ALLA FÄRGER VIA DENNA LÄNKEN!

Tävlingen avslutas 13 januari 19.00. Lycka till!

 

45 Kommentarer

 1. Jag skulle vilja vinna det royalblå/navy till min galenpanna som nu har ärvt gammeltantens gamla, slitna schabrak varav de vi använder till vardags inte är varken hela eller fina längre. Om vi nu ska försöka komma ut på tävling igen så måste vi träna med andra hästar innan, så att hon inte flippar ur så fort det blir lite flera hästar runtomkring henne, och då är det ju roligare att ha hel och fin utrustning. :)

 2. Åh vad snygga :D jag skulle vilja ha det bruna med ljusblå kant :)
  Jag fyller år idag och min födelsedag är väl inte direkt min favoritdag så ett nytt schabrak till min fantastiska häst skulle vara en riktigt bra födelsedagspresent :)

 3. Schabraket i färgen navy/orange skulle passa perfekt till min häst nu när hon ska sättas igång då hon äntligen blivit friskförklarad. :)

  Dressyr/ full.

 4. Min flugskimmel pojke skulle nog passa bra i dark grey/pink schabraket. Skulle då brodera dit rosa bandet för att visa att man stödjer dom.

 5. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha det i färgen röd. Allt jag hört om schockemöhle är super bra men har faktiskt ingen produkt därifrån så skulle jätte gärna vilja ha ett fint schabrak! :)

 6. Jag skulle vilja ha ett svart med röda kanter!

  Och motiveringen är att jag så gärna vill ha ett, mitt sto är så fin i rött men min ekonomiska sits gör att jag inte kan lägga pengar på annat än det absolut nödvändigaste. Vart uppsagd på jobbet pga arbetsbrist strax efter jag köpte henne. Så det skulle vara jättekul att ha ett snyggt schabrak så hon kan glänsa riktigt!

 7. Åh, kul tävling! Jag skulle gärna vilja ha det kungsblå/royalblue eftersom att det är en så läcker färg och passar bra både på skimmeln och de svarta kusarna :)

 8. Jag skulle vilja vinna det blåa med svarta kanter, skulle passa jättebra till min nya prinsessa som anlände till mig den 1/1! Är i stort behov av ett nytt vardagsschabrak och det hade varit jätteroligt att vinna ett när det redan är mycket utgifter som det är med en ny häst! :D

 9. Skulle hemskt gärna stå som ägare till det royalblå schabraket då det skulle matcha en outfit jag har himla snyggt! Dessutom har jag en speciell kärlek till schocklemöhles schabrak, så skulle inte tacka nej till ett sådant här ?
  Cob / Allround
  Rolig tävling ;)

 10. Ååååh jag är så glad att du bloggar igen och vilken suverän tävling.

  Min fina märr skulle passa perfekt i det grå med rosa kantband i strl full. ( dark grey/pink) . Min motivering till varför just jag ska vinna är för att jag har haft två riktiga skitår bakom mig och jag var så peppad på att gå in i 2016 med ett jävlar anamma och äntligen få komma igång . Så blev det inte riktigt utan jag startar året med en halt häst, influensa och en nära-döden-upplevelse där vi körde av vägen rätt ut i skogen med både hundar och bebis i bilen . Så en vinst skulle ju onekligen bryta den dåliga starten på året och förhoppningsvis bli en vändpunkt. :)

  Min mailadress är jungdalen@yahoo.se

  Kram

 11. Jag vill ha ett rött och blått schabrak med min häst och ponny namn på skrivet . För att jag behöver värkligen nya schabrak till mina vackra gulliga häst och ponny och att dom andra sakerna skulle passa bra till mina andra saker som jag har tillndom när jag rider dom.

 12. Jag skulle jättegärna vilja vinna det gråa med rosa kant. För ponnyn jag tävlar passar väldigt bra i rosa och jag tycker det blir lite väl mycket med helrosa. Och han är jättesöt i grå oxå. Jag tävlar inte så ofta, men när jag väl gör det så vill jag ju ha en riktigt snygg outfit. Åh vad jag verkligen vill vinna detta schabrak!

  Kram från Lisa❤️

 13. Tror min älskling skulle passa jättefint i dark grey/pink! En stor nordsvensk behöver ju lite rosa ;) Skulle passa fint till mina rosa benlindor som jag har haft lite svårt att hitta en matchande färg till ???

  Håller tummarna ?

 14. Ett blått schabrak med orange kant,
  är så fint det är inte sant !
  Skulle passa min juvel, min diamant !
  Hon är ju numera en förstaklassig tant !

 15. Bara det bästa är gott nog åt min häst,
  därför gillar vi det snygga Royal blue Shabrak från Schockemöhle sports bäst.
  Behagligt och minskar skav,
  Hoppla pålle nu ger vi oss av :)

 16. Den klarblå skulle på hingsten vara snygg !
  Då skulle jag för domarna vara trygg !
  Och stolt när jag sitter på hans rygg !

 17. Navy/orange

  Marinblå är en färg jag håller kär
  kanske för att jag dressyrryttare är
  Toppat med en färgklick
  tror jag att vi får tränarens bästa blick
  Man kan av schabrak inte heller få för många
  och med detta marinblå kan vi ta oss igenom ridpassen långa
  Schockemöhle är dessutom ett märke jag gillar
  och detta schabrak torkar snabbt så då slipper vi vara blöta som sillar

 18. Jag skulle vilja vinna pink/navy i stl full till min stallkompis som ÄLSKAR rosa! Hon är alltid så snäll så det hade varit kul att vinna denna present till henne.

 19. Åh, schabrak! En tävling helt i min smak ;) Svart med röd kant hade passat fint på mina hästar! En av mina favoriter när det kommer till färgkombinationer. Är dessutom mycket förtjust i Schockemöhles grejer så håller tummarna :)

 20. Det svarta med röda kanter skulle min pålle passa !
  De gamla han har är helt kassa !
  Känns lyxigt med ett nytt,
  det var så länge sedan vi något har bytt !

 21. Skulle vilja ha i pink/navy stl full! Skulle jätte gärna vilja vinna då jag just nu inte har pengar till ett nytt schabrak och flera av mina schabrak är slitna och de skulle vara bra att få dom utbytta haha! Hittade precis din blogg och den är jättefin och kommer fortsätta läsa den! Kram❤️

 22. Det bruna med ljusblå kant. Jag skulle överraska grannen som hjälpt oss så mycket under min mans sjukdom. Hennes hästar sprider glädje av att se på.

 23. Då favoritfärger på kvalitetsgrejerna är idealet är ett mörkblå med orange kant från Schockemöhle det självklara valet

 24. Att vinna ett röd/svart schabrak just vi bör äras,
  ty av “lilla” hästen så fint & ståtlig den skulle bäras.

  “MONS”tret är ett fullblod som sina saker väl nöta,
  därav skulle en Schockemöhle passa i denna röta.

 25. Mitt fullblod skulle glänsa som en stjärna,
  ett brunt schabrak med ljusblå kanter vinner vi gärna.
  Han blir allt starkare min häst,
  men det är ett tag kvar tills vi är bäst.
  Med ett nytt schabrak skulle vi känna oss snygga,
  när vi nu ännu mer muskler ska bygga!

 26. Royalblå! Vackert!
  Det gamla schabraket håller på att falla ihop helt, så ett nytt är ett måste! Vore underbart med detta underbara!

 27. Fina Fröken Fux skulle behöva ett fräscht vitt schabrak i vår när vi ska våga oss ut på tävlingsbanan. Om man inte kan blända domaren med teknik så kanske man i alla fall kan plocka lite stilpoäng!

 28. Om jag hed turen skulle jag vilja vinna en blå med mörkblå kanter i full till min häst tokiga guddotter. Hon har länge önskat sig en ny så jag vet att hon skulle bli super glad. Blå är hennes favorit färg så jag hoppas verkligen på tur!

 29. Jag är medryttare till en fin irländsk import sedan ett halvår tillbaka. Ett fint busfrö som älskar galopp genom skogen men som gärna går fint på bana också! Skulle vilja ge något tillbaka till honom och hans fantastiska ägare. Som tack för tiden jag får hjälpa till med denna fina häst. Så därför hoppas jag få vinna detta fina Schabrak från SCHOCKEMÖHLE SPORTS! Håller tummarna i denna fina tävling!

  Full size:Dark Brown/Light blue

 30. Åh min lilla Nalle skulle vara fett gullig i den blå med rosa delar! Hon fyller fem i februari och skulle vara kul att ge henne något!

 31. De svart/röda schabraket vill jag ge till ridskolan där jag bor som en lite tröst med allt besvär som de har haft med att bli kvarkafria så att de kunde återuppta ridverksamheten så fort som möjligt.

 32. Jag skulle vilja ha det blå/svarta med rött kantband till min svarta häst!! Jag behöver verkligen ett nytt att tävla i. St full/ hopp.

  Lycka till med en kommande bebis ?

 33. Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett schabrack i färgen black/red till min fina haflinger. Just nu har jag bara ett blått slitet för att jag har inte haft yid att köpa något nytt så då passar jag på och vara med i din tävling.
  Hoppas!
  Kram!

 34. Ett svart skulle vara fint på min häst.
  Min kompis skäms över mina urtvättade schabrak så jag behöver vinna ett nytt och fräscht.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *