Svar på kommentar – Berätta mer om dig själv?

Kan du inte skriva lite mera om dig själv?
Vart i Sverige är du ifrån?
Vad sa din familj och vänner när du åkte utomlands och jobbade?
Har du ”kvar” dina vänner i Sverige som förut?
Måste man kunna bra engelska om man funderar på att åka utomlands och jobba med hästar?
Tack annars för en bra blogg!!

Svar: Jag heter Amanda, är 24 år och kommer från staden Oskarshamn.
Jag åkte utomlands första gången för att jobba efter studenten 2009. I två år levde jag lite till och från hemma i Sverige och lite till och från i Tyskland. Sommaren 2011 bestämde jag mig att utlandet tilltalar mig mer än Sverige och jag flyttade “för gott”.

Jag har hört det mesta om min flytt, Min familj har alltid stöttat mig och det har såklart varit det viktigaste. Sedan har jag hört allt från att jag är naiv, dum, inspirerande och klok om denna flytt. Jag har dock lärt mig vilka mina äkta vänner är. Jag vet att även att vi inte ses eller pratar varje dag så kan jag ringa och allt kommer vara precis som vanligt, det värdesätter jag högt och det är för mig äkta vänskap.

Det är en fördel att kunna uttrycka sig på ett förståeligt sätt på engelska (eller på språket i det land du åker till) då det är väldigt viktigt att allt blir rätt runt hästarna. Att kunna förstå instruktioner på ett korrekt sätt är alltså väldigt viktigt, samt att kunna förklara om något har hänt eller liknande.

Tack :)

2

2 Kommentarer

  1. Vad spännande att läsa!
    I vilken utsträckning har du hållt på med hästar i Sverige ? Har du ridit på ridskola eller i privat stall? Hur länge har du hållt på med hästar ?
    Tack för en bra läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *