Svar på frågor

Hej. Bulgarien låter spännande. Om du har ett stall där….var närmare bestämt. Kan man komma på ridturer ut i naturen där. Har ni sådan verksamhet? om så är fallet. berätta lite.
hälsn fr Åland.
Jörgen
Svar: Vårt stall ligger i staden Stara Zagora, mitt i landet. Vi bedriver ingen verksamhet utöver våra tävlingshästar och jag känner inte till något ställe med turridning eller liknande.

När började du rida?
Svar:
Jag började rida lektioner varje vecka när jag var 6-7år. Innan dess satt jag lite på hästar här och var.

När fick du din första häst?
Svar:
Jag köpte min första häst när jag var 20år. Innan dess red jag på ridskolan, hjälpte till mycket där samt hade medryttarhästar.

Har du haft en bra sommar?
Svar: Den bästa på länge ;) Bulgarien är så fint på sommaren!

Din bästa häst genom tiderna?
Svar: Vår bästa häst genom tiderna är fortfarande Quinlan som kommer hoppa VM nu med sin nya ryttare. Jag tror dock Amazing snart kommer knipa förstaplatsen på den listan dock!

Favorit färg på häst ( På själva hästen , inte tillbehör ;) )?
Svar: Älskar mörka skimlar! Gärna med mörkgrå man och svans.

Hur känns det att både julia och Johanna har slutat jobba hos er?
Svar: Hur det känns? Förstår inte riktigt?
Julia slutade jobba hos oss då hon kände att det inte passade henne och att hon behövdes mer hemma. Johanna har varit hos oss i ett helt år och hon känner att hon vill skaffa sig erfarenheter från någonstans också och testa sina vingar med den kunskap hon har fått hos oss. Självklart är det ju tråkigt att vänner flyttar men det är ett jobb vi erbjuder här och ibland byter man helt enkelt jobb. I hästbranschen är det ju oftast så att man prövar många olika jobb innan man stadgar sig jobbmässigt och vårt stall har varit en hållplats på vägen för båda tjejerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *