Svar på frågestunden med Ivo – Del I

Vad kul med så många frågor till Ivo, har du inte frågat något än fast du skulle vilja?
Klicka HÄR och ställ en fråga! Alla svar är alltså Ivos, jag har bara översatt dem.

Alla har dåliga dagar på jobbet hur jobbar du med din mentala bit och vänder en dålig dag till något bra?
Svar:  Ju mer erfarenhet jag får inom ridningen dessto mer tillåter jag mig själv att göra det mitt mentala tillåter för dagen. Har jag en dålig dag tar jag ofta ett steg tillbaka, övar på grundläggande saker utan att komplicera för mycket. Jag reflekterar också över varför jag inte är på topp idag, ser det från ett annat perspektiv än just från “här och nu” och hittar en lösning på det!

Skulle va kul att höra vad ivo tycker man ska tänka på när man köper häst? T.ex. Vad är viktigast bra stam, hopptekniken, hästens personlighet osv. :)
Svar:
När jag letar nya hästar är det viktigaste för mig det första helhetsintrycket jag får av hästen. Stämmer kemin? Är hästen lämplig till det jagvill göra med den? Gillar jag hästen? När jag letar försöker jag att inte fokusera på endast en sak, utan se helheten med hästen.

Hur träffades du och Amanda?
Svar: Amanda kom för att hjälpa mig över en sommar, det var så vi träffades.

Vad gjorde dig kär i Amanda?
Svar: Vet någon ens svaret på en sån fråga? ;) Sånt bara händer när allt känns rätt och man passar ihop med en person! Jag kan inte förklara det.

Vill du bo i Bulgarien eller Tyskland?
Svar:
Vartän arbetet jag lägger ner lönar sig mest!

Har du fler barn än Alex eller vill du ha?
Svar: Jag har inga fler barn än Alex och vill inte ha just nu, men i framtiden vill jag ha ett till!

Berätta något som vi inte kanske tror om dig och mera om dig!
Svar;
Jag rymde hemifrån och var borta i 3 dagar när jag var nio år eftersom min mamma inte lät mig rida längre.

Favorithäst?
Svar:
Quinlan (Ivos häst vi sålde förra året)

Red du när du var yngre/har du alltid ridit?
Svar: Jag började rida när jag var 8 och har ridit i stort sett varje dag sedan dess om man bortser när jag varit skadad osv.

Del II kommer imorgon!

isk1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *