Svar på frågestund – Del 1

Så himla många roliga frågor har kommit in under frågestundsinlägget! Tack, ska bli så kul att svara.
Eftersom de flesta frågorna behöver ganska långa svar kommer jag dela upp allt i flera olika inlägg, just för att det inte ska bli för mycket text på en och samma gång. Detta blir svarsinlägg nummer ett helt enkelt.

Hur ser din plan ut ang hästarna? Är tanken att du ska rida mer och tävla eller trivs du med så som du har det idag? Har du några mål med din ridningen eller satsar ni på Ivo? :)
Svar: Jag vill inte tävla. Jag har insett att jag inte har den motivationen att träna så mycket så att jag vågar och kan prestera så som det behövs med våra hästar. Jag älskar att rida och jag hjälper mer än gärna Ivo med arbetet hemma, för där känner jag mig säker. Men i tävlingssammanhang känner jag mig väldigt felplacerad så jag hoppar helt enkelt över den biten. Alex börjar förhoppningsvis dagis i maj (om vi får dagisplats) och då kommer jag ha tid att rida ännu mer! Ivo får sköta tävlingsbiten, just nu tillsammans med Linn!

Vad tycker du om arbetet med hästarna? Vad är bäst/sämst? Vad tycker Ivo?
Svar
: Jag älskar hästar och jag älskar detta livet – det är nog ett krav om man ska orka leva ett riktigt hästliv… Det bästa med hästlivet är att se utveckling och att se hur hårt jobb verkligen lönar sig. Det sämsta är helt klart att man aldrig kan släppa jobbet, tankarna är jämt och ständigt i stallet hos hästarna. Ivo håller med mig, hårt jobb ska löna sig men ibland skulle man behöva mer pauser än det man har tid för.

Har du någon gång fastnat för en häst så mycket att du inte velat sälja den?
Vad tror du att du hade arbetat med om du inte hade kommit till Bulgarien?
Svar:
Quinlan ville varken jag eller Ivo sälja, men kommer ett bud man är dum om man säger nej till så gör det. Vårt företag går ju runt på att vi säljer hästar och vi kan inte ta den “risken” att behålla en bra häst – vad händer om den skulle skada sig och vi “förlorar” alla dom pengarna? Jag kan fortfarande bli tårögd när jag tänker på min saknade, bästa vän fast det nu gått två år sedan han såldes.
Oj, om jag inte hade hamnat här så hade jag nog varit revisor tror jag. Älskar att jobba med siffror och hjälpa företag med sådant. Revisor med en häst att ta hand om på fritiden tror jag!

wpid-20120915_175110.jpg

Älskade, bästa Quinlan <3

2 Kommentarer

  1. Hej! Kan de svara på detta i ett inlägg?
    Kalla mig inte dum eller så haha, men vad heter alla tre sprutor hästen behöver för att få tävla? Min häst har fått “prequenza” en gång och “proteqflu” två gånger. Är det alla då? Jag har försökt söka på Google men hittar liksom inte VAD sprutorna heter, bara att hästarna behöver sprutor för att vi tävla. Tacksam för svar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *