Strukturera upp bloggen

Hej!

Jag skulle bli superglad om ni ville svara på dessa frågor lite snabbt, just för att jag ska veta vad jag bör lägga mest energi på i min blogg. Jag vill ju göra den så bra jag bara kan nu när jag kommer tillbaka till Bulgarien.

1. Vill du se mer videos? Om vad? Tävling, träning, tips, eller något helt annat?
2. Vill du läsa mer om någon speciell häst? Om vilken och vad vill du läsa om helst?
3. Vad bör jag skriva mer om i min blogg?
4. Något du saknar i bloggen/vill se mindre av i bloggen?

Det vore guld värt om ni ville svara på detta, snälla!

wpid-IMG-20150628-WA0006.jpg

4 Kommentarer

 1. 1. Gärna mer videos! Älskar att titta på tävlingsformen med beskrivning, men gärna mer om träning/olika faser ni är i med hästarna/vad ni vill åstadkomma med dem, och så videos och förklaring till det. Så att man får en lite tydligare känsla för vad ni som stall lägger fokus på och hur ni löser olika problem/svårigheter!

  2. De flesta hästar är roliga att läsa om, just eftersom man får en större helhetsbild av vart hästarna ligger i sin träning och utveckling, men Abarth är såklart extra intressant eftersom han ska gå EM! Så skriv gärna om hur han tränas/vad som behöver förbättras med honom fram till dess/i framtiden!

  3. Jag älskar att läsa om träning av hästar och er filosofi kring det. Så ännu mer inlägg om HUR ni gör olika saker skulle vara kul! Som typ när du skrev om hur man gör ett korrekt galoppombyte etc.

  4. Inte direkt, men kanske inte fullt så stora bildbomber utan text, det blir mest att man bläddrar förbi. Färska bilder tillsammans med t ex en tävlingsutvärdering är dock alltid kul!

 2. 1. Gärna mer filmer på hemmaträning! Jättekul med filmer där du förklarar vad ni gör och arbetar mot. Tävlingsfilmer med utvärdering är också kul men saknar som sagt mer träningsfilmer (hoppning/markarbete)

  2. Är kul att läsa om olika hästar.

  3. 4. Gillar inläggen om hur ni tänker och lägger upp träning, tävling osv. Även roligt med inlägg om tänk kring utrustning osv.. gärna mer detaljerade inlägg om hur ni lägger upp träningen kring varje häst, hur ni jobbar för att utveckla olika häst typer osv. :-) Super trevlig blogg och fantastiskt fina hästar! :-)

 3. 1. Jag gillar i första hand videos på tränings-övningar, därefter kommer tävlingsrundor. Bäst är videos där du pratar och förklarar någonting, det blir oftast lättare att förstå i en video än med ett foto.
  2. Nja, ni har så många hästar så jag har svårt att hänga med vilken som är vilken. Men det vore kul att följa någon särskild unghäst och få se hur ni tränar den och följa utvecklingen.
  3/4. Jag älskar inlägg med tips på bra utrustning, lite mer “utbildande” inlägg, tex olika bett som används av olika anledningar, varför och när man använder viss utrustning osv. Hur man lägger upp träning för en viss häst-typ (tex bosse behöver jobba på sin styrka istället för att hoppa på fart, därför gör vi den här övningen, osv). Skulle gärna läsa om hur ni reser med hästarna, typ hur ofta gör man paus, hur fodrar man under resan, ser till att de får i sig vätska under långkörningar. Hur lägger man upp framhoppningen för olika typer hästar, hur mycket tränas era hästar rena konditions-pass, hur mycket tränar ni överlag (veckoschema). Jag är mindre intresserad av att läsa rena resultat-referat, jag är en sådan som vill lära mig nya saker och utvecklas :) Tack för en av de absolut bästa bloggarna, hittills har jag lärt mig massor!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *