Startfältet under SIHS

Vilka ryttare kommer vi nu se under Sweden International Horse Show?
Har ni hunnit titta in startfältet? Det har jag!

Såhär ser listan ut:
Malin Baryard Johnsson, Sverige
Peder Fredricson, Sverige
Niklas Jonsson, Sverige
Jur Vrieling, Holland
John Whitaker, Storbritannien
Michael Whitaker, Storbritannien
Roger Yves Bost, Frankrike
Cameron Hanley, Irland
Marlon Mondolo Zanotelli, Brasilien

Och vet ni? ALLA ryttare är ryttare som tilltalar mig och jag ser så mycket fram emot att se bra, internationell hoppning på nära håll. De jag mest ser fram emot att se är dock Bosty (guds gåva till hästhoppningen), bröderna Whitaker (hoppas Michae ltar med sig Viking, men tror kanske inte det) samt Jur som jag tycker är otroligt skicklig och som jag gärna inspireras av.

Jag kommer finnas på plats lördag eftermiddag samt hela söndagen med en bloggackreditering. Hoppas jag ser er där!

malinpegasus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *