Stal Tops

image

 

I fredags åkte vi ifrån Tyskland för att hälsa på ett par vänner i Holland. De bor nära flygplatsen vi flög hem ifrån så vi stannade där över natten och åkte till flygplatsen precis innan flyget gick, jättesmidigt.

Iallafall så jobbar våra vänner hos Jan Tops, Edwina Alexander och alla deras Qatar-pojkar. Fick en liten skymt av deras stall, både inuti och utanpå och jösses, vilket ställe alltså! Så himla fint. Ville dock inte ta kort på någon annans privata stall utan lov så därför tog jag bara bilden ovan som en liten sneak peak ;)

Vi åt iallafall middag och sedan var det dags för alla att åka tillbaka till stallet, packa in det sista i lastbilarna och styra kosan mot Normandie och VM.  Jag saknar verkligen att bo “mitt i smeten” och umgås med allt annat hästfolk som finns. Just nu känns det inte som att vi är en del av sporten på samma sätt då vi aldrig är mitt inne i den i vardagen. Vi bor på våran kant helt enkelt och gör det vi själva känner för. Man tappar lite av motivationen dock när man inte ser “alla andra” göra samma sak som oss. Jag hoppas att vi snart kommer bo i Tyskland igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *