Söndag

Det är så mycket som händer och jag vill orka och hinna skriva precis allt till er – men just nu finns inte riktigt tiden. För ja, jag prioriterar lek med mina två barn framför datorn helt enkelt. Och det kommer jag aldrig ändra på.

Jag får lägga om planen lite på bloggen och lägga ner mina krav på mig själv. Jag vet att jag sagt det ett par gånger men nu får det faktiskt vara så. Två inlägg om dagen är i nuläget inte möjligt för mig. Ett hoppas jag kunna leverera varje dag, ett lite mer “matigt” inlägg – och har jag tid uppdaterar jag mer.

Idag är iallafall sista tävlingsdagen i Österrike. Abarth ska hoppa Grand Prix. Dendence har hoppat felfritt (förutom en volt av piloten) hela veckan i sina mindre klasser. Hon är redo för Budapest. Nimbus var placerad i 5års-finalen och Coraline var placerad i 6pr-finalen. Duktiga pållar!

igår red jag för första gången på mer än ett halvår. Några varv i trav och något varv i galopp på en av hästarna i stallet. Det var så kul och min kropp kändes faktiskt med på noterna – inte alls så svag som jag trodde att den skulle kännas. Kul! Inget bildbevis dock då det bara var under några få minuter och “fotografen” hade fullt upp med min gallskrikande bebis, haha. Eli tyckte inte att mamma skulle ta en ridtur.

Sånt här gör jag på dagarna nu istället för att blogga, hehe.

Kvalitetstid

Ett filmklipp publicerat av Amanda Björk ♡ (@lifeofshowjumping)

2 Kommentarer

  1. Jag tycker inte att du ska känna stress över bloggen. Du har två fina, fantastiska barn och dom kommer att växa upp alltför fort. Du prioriterar din tid helt rätt. När du har tid över så skriver du bra och intressanta inlägg – hellre det än något krystat och hafsigt för att du känner pressen att du måste. Njut av det du har nu och blogga om det du känner dig inspirerad av när du har tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *