Söndag!

Hej och Godmorgon!

Alex och jag äter just nu frukost innan vi ska starta vår dag!
Tänkte åka upp till stallet en sväng nu på morgonen och ta kort på det nya kontoret för att visa er! Vi fixar alltid någonting i eller runt stallet och igår blev kontoret färdigt. Alla boxar håller också på att oljas in (träet på alla boxar) så just nu är det lite rörigt, hästarna får flytta på sig för att oljan ska hinna torka.

Vill ni att jag ska filma eller ta kort på något i stallet? Någon häst? Någonting ni vill se hur det ser ut? Stallet? Hur jag knoppar? Hur vi sadlar? Vill ni se något? :)

wpid-20150123_222508.jpg

4 Kommentarer

  1. Hade velat se hur ni förbereder en häst för träning/tävling, hur stallet ser ut osv. Sök på elfstrands på youtube och kolla på deras videos, sådana videos kan du göra fast på ditt sätt i ditt stall ;)

  2. Har en fråga och vill gärna vara anonym även om du säkert redan vet vem jag är från min mejl, men vill inte att min dotters tränare ska ta illa upp av frågan ifall hon läser din blogg. Min fråga är: Min dotter tränar för en tränare och vill gärna att jag som mamma ska hoppa upp och rida till ponnyn emellanåt mellan träningarna och jag rider ju så det är ju inga problem med den biten egentligen men Vad lär min dotter sig på att jag ska hoppa upp och “rätta till det som behövs träna på tex galoppfattning som ponnyn har svårare i ett varv när när min dotter rider. Han har ju inte svårt att fatta galopp i båda varven när jag rider. Bör inte tränaren LÄRA ut på hoppträningen hur min dotter ska göra eftersom det är ju därför man åker iväg och tränar inte för att det ska flyta på på träningen och vara enkelt för tränaren. Tänker på andra som har barn och ponnyer och deras mammor som inte ens rider hur gör de?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *