SÖKER DU EN HOPPHÄST?

Vi har, efter lite funderande, bestämt oss för att sälja av några av våra hästar. Nu har vi testat att göra detta i en väldigt stor skala men det passar inte oss så bra som det gjorde med lite färre hästar i stallet. Men sånt vet man inte förrens man testat på det, eller hur?

Vi har därför beslutat att sälja ett par av hästarna! Det spelar egentligen inte så stor roll vilka vi säljer utan bara att vi säljer några. Så därför berättar jag det för er.

SÖKER DU ELLER NÅGON DU KÄNNER EN HOPPHÄST MED BRA STAM, KVALITET OCH POTENTIAL FÖR DE STORA KLASSERNA? Vi har ca 50 hästar i stallet, allt från oinridna tvååringar till Internationella Grand Prix-hästar. Skicka ett mejl till mig (amanda@lifeofshowjumping.com) om du vill ha mer info om våra hästar/någon speciell häst.

För att se videos av våra hästar KLICKA HÄR! (Denna kanal kommer fyllas på efter hand)

apixa2

 

Celsius, 6årig valack

apixa5

6årig hingst Carat x Kashmir vd Zuuthoeve

 

apixa6

5årig hingst Quintero ASK – Carano

 

apix9

Loreen 6årigt sto e. Loran

 

apix8

Dakota, 6årig hingst e. Stakkato

 

dend2

 

Demdence, 6årigt sto e. Cardento

En kommentar

  1. Hejsan! Super trevlig och inspererande blogg, och väldigt fina hästar! Har några frågor om hur ni ska göra med gården i bulgarien sen? Har sett att ni ska flytta tillbaka till tyskland men är det menningen att ni ska ha kvar stället i bulgarien eller ska ni sälja de? Ska personalen jobba kvar i bulgarien och det blir bara du, Ivo och Alex som flyttar? :) Jätteroligt att följa erat fantastiskt arbete från din fina blogg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *