Samarbeta med mig?

topphest

 

Jag är alltid intresserad av att höra dina samarbetsförslag med mig. Tycker du att min blogg är ett bra ställe för ditt företag/projekt/blogg att synas tveka inte att höra av dig för att diskutera vidare. Jag är positiv till olika sorters samarbeten och tillsammans kan vi komma fram till något som gynnar alla parter.

Kontakt Samarbeten mm: info@lifeofshowjumping.com

7 Kommentarer

 1. Hej!
  Jag vet inte om detta är rätt sätt att nå dig, men jag ger de en chans.
  Jag är en tjej på 21 år som älskar att jobba med djur och natur, utbildad djurskötare/maskinförare.
  Jag undrar om du vet något företag utomlands som behöver en mycket noggrann och arbetsam tjej.
  Jag är inte rädd för att behöva ta i, eller smutsa ner mig.
  Älskar hästar och har ridit sedan jag var 4 år, har idag två egna, tävlar i dagsläget inget själv. Har hjälpt folk med sina hästar och tänkte ge detta med utlands jobb och hästar en större chans :)

  Så därför undrar jag om du vet något trevligt ställe? :)
  Kan självklart prata engelska, kanske inte super super bra men tillräckligt för Att kunna jobba utanför Sveriges gränser.

  Med vänlig hälsning, Evelin!

  PS. Mycket trevlig läsning på din blogg!

 2. Hej!
  Jag har vid två tillfällen skickat mail till dig ang. en jobbannons. Jag skulle bara vilja veta om du mottagit dessa mail och kanske t.o.m. läst dem?
  Vore jättetacksam om jag skulle få veta det då jag söker jobb och har fler alternativ om jag inte skulle vara intressant på er jobbannons.
  Tack!
  /Elin

 3. Hej,
  Jag är en 17 årig tjej som söker ett sommarjobb (från början av juni till slutet av augusti), både i Sverige eller utomlands.

  Jag har ridit hela mitt liv och tävlat upptill 120 cm i hoppning på min D-ponny. Jag har även hjälpt andra med försäljning, inridning, omskolning men även att vardagsrida när tiden brister hos hästägarna, på både storhäst och ponny, samt har jag arbetat i stall hos bekanta och varit häst-skötare åt min tränare på tävlingar och s k meetings.

  Så nu söker jag som sagt ett sommarjobb. Jag undrar om du kanske vet något ställe som behöver ytterligare hjälp? Om intresse finns maila mig, då kan jag berätta mer tex. referenser etc.

 4. När det gäller samarbeten,något speciellt du vill få ut av det?

  Jag är en “ny” bloggare som har börjat att bygga en blogg men just nu sitter jag fast.
  Har inga egna hästar men tränar aktivt och kommer tävla till sommaren.Där av kommer ( tror jag) mycket komma.Men just nu söker jag något som kan ta mig en bit men jag vill samtidigt kunna bidra med något.Är en 15 årig seriös tjej som är i behov av hjälp men som inte vet vart hon ska söka den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *