Renovering som aldrig tar slut

Det här med att ha eget stall alltså….. Jobbet tar ju aldrig slut. Eller, ja, vi blir aldrig nöjda.

Just nu har vi ju ett fungerande stall med nästan 40 boxar, en uteridbana, ett ridhus, en skrittmaskin, boenden för 4 personer, en förvaringslada, sandhagar och gräshagar samt samlingslokaler för människor. Egentligen allt det vi behöver. Jag ska inte säga att jag är helt nöjd för jag vill ju alltid utveckla och förbättra, men man kan säga att jag inte har någon stress för mer just nu. Mitt största “to do” är att måla om i samlingslokalerna nu, lila är kanske inte riktigt min favoritfärg och jag skulle vilja ha något lite mer neutralt. Ungefär den nivån är jag på JUST NU, sedan vill jag ju göra större saker också så småningom.

Ivos först på “to do-listan” då? HEHE, bygga en till ridbana som kan agera tävlingsbana samt ett till ridhus i anslutning till det vi har. också bygga 10 uteboxar längs ridshusväggen. DET är hans nästa projekt. Den mannen alltså, han kan aldrig luta sig tillbaka och vara nöjd – inte ens under en vecka. Alltid ska nya projekt startas. Vi får väl se vem som hinner först med att uppfylla sina önskningar, haha.

Iallafall tror jag vi har kommit fram till att det nödvändigaste att göra är att byta ut boxarna på övervåningen. Endast av estetiska skäl egentligen men både Ivo och jag retar ihjäl oss på dessa boxar så för att få lite ro i kroppen bör de bytas ut snarast. Egentligen är boxinredningen redo att tillverkas hos ett företag här, vet faktiskt inte varför det aldrig blir av.

wpid-20150828_115815.jpg

Dessa boxar driver mig till vansinne, dom är helt ok för hästarna men estetiskt – nej tack!

 

En kommentar

  1. Haha, det är min stora fasa om jag någon gång lyckas övertala pojkvännen om att flytta till hästgård – att man aldrig kommer vara nöjd! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *