Planer 2013

Kaboooooom!
Tänkte berätta våra planer för den resterande delen av detta år för er. Sedan om detta är den slutgiltiga planen eller inte återstår att se, allt kan ändras, fort och dramatiskt ;)

Ni som har följt bloggen ett tag vet ju att vi i vintras köpte ett stort antal unga hästar som vi nu har i Bulgarien. Ett stort stall med tillbehör håller på att byggas där och inridning/utbildning pågår av hästarna. Ivo vill gärna, nu i uppstartsskedet, vara där mycket och kontrollera, hjälpa till och planera allt som händer.

Planen är som så att vi tar vårt pick och pack och FLYTTAR TILL BULGARIEN några månader. Med några månader menas lite som det kommer. Vi har inget bestämt datum vi ska tillbaka till Tyskland utan det händer liksom när allt känns bra med allt det nya i Bulgarien. Kanske tar det 3 månader, kanske 8.

dolman

 

Dolman, en av hästarna vi har i Bulgarien.

Nu efter Romäniens tävling är det lite uppehåll ett par veckor. Ivo kommer tillbaka hit, vi organiserar allt här och beger oss mot Bulgarien om ca 2 veckor. I början av juli är en två-veckors-tävling i Österrike och en helg i Budapest.
Därefter har vi det lite lugnt igen och siktet ställs in på VM i Lanaken. Förberedelserna börjar och vi bestämmer vilka hästar vi vill starta där (beroende på hur resterande tävlingar går) och vi åker antagligen mot Belgien och VM i september. Kanske stannar vi i Tyskland efter det, kanske inte.

 

coco

 

Cocopina Colada bor också i Bulgarien.

Efter det är nästa stora sak som är planerad inte förrens i februari då vi åker på Tour igen, antagligen Portugal. Då kommer vi nog dock inte åka tillbaka till Bulgarien efter.
Som ni förstår har jag inte så mycket häst att uppdatera innan Bulgarien men när jag kommer dit kommer bloggen svämma över igen. All utbildning av våra hästar, tävlingar, stallbygge, träning, mina (efterlängtade!!!!) ridpass kan starta igen och mycket, mycket mer. Då får bloggen nytt liv! Det lutar också mot att vi kommer få finbesök av en av mina favoritbloggare där, undra vem det kan vara?! ;)
Fram tills dess ska jag njuta av tyska sommaren och bara spendera tid med min familj. Vi hörs nog lite till och från innan uppdateringen drar igång på riktigt igen!!

Ha det bra så hörs vi igen snart!

3 Kommentarer

  1. Så kul! Jag är en riktig unghästnörd och vill mer än gärna ha ett par själv (helst med en superhäst på hög nivå bredvid, så klart ;P ). Det är så tacksamt med unghästar, när man ser framsteg så fort och är glad för så lite. Att man kan forma de själv och bara har sig själv att skylla är ännu roligare. Allt detta förutsatt att man KAN så klart. Allt för många unghästar med potential hamnar i fel okunniga händer..

    Det problemet verkar ju inte ni ha däremot. (; Grattis till GP placeringen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *