Paket från Horze!

Som jag skrev tidigare idag fick jag ju ett paket hemskickat ifrån Horze.se (<-LÄNK!)
Ett par boots, ett par stigbyglar och ett par ridhandskar.

 

image

Boots är något vi använder ofta i vårt stall. Både under ridning men också vid longering och hagvistelse. Det är en så billig investering för att minimera risken för skador, till exempel balltramp eller avtrampade skor. Dessa boots är det jag har fått hem. Tänk på att om ni beställer att ta en ganska stor storlek, det behövs!

image

image

image

image

Stigbyglarna har den klassiska “plastlooken” med en aluminium grip-platta. Väldigt lätta, bra grepp och inte alls dyra, de kostar endast 249:- Vi använder bara plaststigbyglar i vårt stall (de vi har förutom dessa är från Prestige) då det är bekvämt, smidigt, inte så tungt och de blir inte kalla vintertid. Här kan ni hitta stigbyglarna!

 

image

image

 

Ridhandskarna (<-LÄNK!) var det jag gillade allra bäst i detta paket. De har en stark insida som tål många timmar med tyglar. Ovansidan är ett tunt nät för varma sommardagar, maximal ventilation alltså. Handskarna är följsamma och bekväma. Perfekta för vädret vi har här! Jag tänkte göra en utvärdering av dessa om någon månad för att se hur bra de håller.

 

Inlägget är i samarbete med Horze

4 Kommentarer

 1. Hej!

  Skulle du kunna skriva en recension av stigbyglarna från Horze när ni testat dem? Vore superintressant att veta om de håller samma klass som dyrare varianter (och mer ekonomiskt ;) ). Sen tänkte jag också passa på att fråga vad du tycker om free jump-stigbyglarna? Revolutionerande och värda sitt pris eller överreklamerade? Personligen tycker jag det fungerar utmärkt med plaststigbyglar men har visserligen inte provat free jump.

  Mvh

  Heléne

  • Hej! Självklart kan jag göra det!
   Freejump är jag inte jätteförtjust i. gillar deras ridskor och chaps men inte stigbyglarna så mycket. Vi använder oss av Prestige plaststigbyglar då de är de med bäst grepp vi har hittat än så länge. Ska jämföra med dessa senare :)

 2. Hej! Hur funkar det med att få hempaket från Horze? Funderar på att beställa lite grejer därifrån och funderar just på att ta deras hempaket, men kommer det via posten i lådan eller kommer det en lastbil/bud och kör ut grejerna? :)

  • Jag vet faktiskt inte, väntar med spänning på mitt paket ;) Fråga igen om en vecka så kan jag svara, risken finns att mitt minne sviker att uppdatera dig annars ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *