På plats i Budapest!

Teamet är på plats i Budapest och hästarna är igenom vetchecken!

Imorgon är det uppvärmningsdag och på fredag är den stora dagen – Nations Cup.
Nations Cupen är även kval inför nästa års EM som går i Göteborg. Hur stor prestationsångest tror ni Ivo har efter “DU MÅSTE MÅSTE MÅSTE KVALA FÖR JAG HAR INTE KÖPT BILJETTER OCH JAG SKKAAAAAA DIT. SKA!! SÅ KVALA NU NU NU!!!” typ.
Stackars Ivo.

I skrivande stund har jag ingen aning vilken av hästarna han vill hoppa Nations Cup på.
Vem skulle ni helst vilja gjorde det? Abarth, Amazing eller Dendence? :)

wpid-20150906_165933.jpg

3 Kommentarer

  1. Förresten glömde jag höra av mig, min pojkvän tackade nej till platsen i Budapest så nu är jag inte desperat längre (; Jag ser fram emot den ev vinsten om att besöka er vid auktionen däremot. Om du får till det och om man har tur nog att dra det längsta strå (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *