Om Amanda

clarette2

Hej!

Jag heter Amanda Björk, är 25år gammal och bor i staden Stara Zagora i Bulgarien tillsammans med min familj. Vi bedriver ett internationellt hoppstall och min man tävlar på högsta nivå. Tillsammans utbildar vi hästar till den absoluta toppsporten och försöker också tävla på den så mycket vi har tid till.

Vi har mest inriktat oss på yngre hästar som vi själva utbildar uppåt i klasserna. Alla våra hästar är till salu.

Jag startade min “hästkarriär” på stadens ridskola och efter studenten jobbade jag några år i Tyskland bland världskända ryttare. Sedan två år tillbaka bor jag i Bulgarien där jag och Ivo driver vårt egna stall.

I bloggen får ni följa med mig i min vardag, både i stallet men även då det är hästfritt. Tävling, träning, åsikter och utveckling är de ständigt återkommande ämnena i min blogg. Läs och inspireras av vårt jobb!

Jag hoppas vi ses fler gånger!

Personlig kontakt: amanda@lifeofshowjumping.com

En kommentar

  1. Jag har en liknande fråga, du måste inte svara i ett inlägg. :) Jag skall köpa min f.d. sköthäst, en C-ponnyvalack född 1997, okänd härstamning, tävlat LA hoppning med tidigare ägare (ca. 6-7 år sen) men jag vet inga resultat från det. Senare år bara tävlad LD-LC, mest utesluten. Vad skulle vara ett rimligt pris för honom med utrustning (ingen superutrustning, sadeln vet jag har följt med honom i minst 7 år)? Nu skall ju jag inte ha honom till tävling, bara hobbyridning. Jag vet att det är en svår fråga men jag vill ju ha honom så billigt som möjligt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *