…och så blev det trubbel

Bloggen låg nere i stort sett hela dagen igår för mig, vet inte varför, men väldigt tråkigt. När jag tittar på statistiken så ser jag att den låg nere för väldigt många av er också. Så igår var ingen bra bloggdag. Men en bra dag i övrigt!

Gänget är på tävling just nu och hästarna hoppar väl. Idag är finaldag och senare ikväll kommer de hem igen. Jag är hemma och organiserar och fixar i vår lägenhet. NU har det slagit mig att jag måste fixa allting för lilla bebisen så att jag har allt under kontroll. Har köpt massor av kläder, letat fram Alex saker, köpt alla nödvändigheter och en ny byrå att ha hennes saker i. Den måste bara monteras ihop….. Så om några dagar är jag helt redo för en bebis – nu är det mindre än en månad kvar tills beräknat datum!

quentin2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *