När vill jag egentligen åka???

Åh, jag har sån beslutsångest… När vill jag egentligen åka till Österrike??
Eller ja, egentligen skulle jag ju vilja vara där redan då resten av teamet redan är det,
men, det är ju det där med att jag ska köra också. När vill jag köra?

Det är ju ändå nästan 130mil så man gör det ju inte riktigt på en timme så att säga.
Just nu lutar det åt att jag går och sover tidigt ikväll/eftermiddag och sedan vaknar mitt i natten och börjar köra. På så sätt lyckas jag nog träffa Serbien-gränsen innan den värsta trafiken, kan köra den “dåliga” biten (inte motorväg) i dagsljus innan rusningstrafiken och sedan vara framme i Österrike vid förhoppningsvis tidig kväll. Men hur lyckas jag underhålla Alex i bilen under alla dessa timmar helt själv? Kan han titta på serier på datorn? Leka med traktorn?

Jaja, vi får se hur det blir, men antagligen blir det denna planen. Dags att börja packa då antar jag… Wie!

quentinlakearena

Vill vara där nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *