När man väntar på något gott…

Hej och Godmorgon!

Sitter och väntar på Ivo som var tvungen att åka på ett jobbmöte sent igårkväll vilket resulterade i en natt hemifrån för honom… Jag fick ju iallafall ha honom hemma en natt, ska väl inte klaga ;) Vi ska en sväng förbi doktorn för en utredning av hans ryggproblem, inget verkar hjälpa, och efter det åker vi till Yambol dit vi förmodligen skickar några av våra hästar, mer om det när allt är klart.

Annars då? Jag är sugen på att rida men jag är inte säker på att dygnets timmar räcker till det.. Skulle vilja dra med min man till en restaurang ikväll också och äta god mat och bara umgås. Det hade varit mysigt.

Dessa morgoninlägg börjar ju nästan bli lite standard nu och det känns lite läskigt. Jag är egentligen ganska “privat” som person, jag delar gärna inte med mig av mig själv till folk jag inte litar på och känner och dessa inlägg känns nästan lite över gränsen. HAHA. Lite töntigt. Folk skriver precis ALLT i sina bloggar nuförtiden och jag tycker det känns som jag blottar mig när jag skriver mina planer för dagen. Jaja, jag ska nog vänja mig, för jag gillar egentligen att skriva dessa inlägg. Vad ska du göra idag?

ji8

3 Kommentarer

  1. Om det skulle vara så att han har ont i nedre ländryggen (?) ner mot si-lederna så rekommenderar jag att kolla upp om hans bäckene möjligtvis är bakåtroterat. Har själv, och känner nog minst 20 ryttare, med detta problemet. Sjukgymnasten säger att det är ett vanligt hästproblem som antagligen skapas när man rider mycket. Värt att kolla upp, om ni inte redan gjort det. Man kan kolla själv hemma genom att sätta sig på golvet på sittbenen och kolla om benen är lika långa, sen bara falla bakåt och lägga sig ner. Skulle benen då bli “olika långa/ändrade i längd” så kan det vara ett tecken. Relativt lättåtgärdat isf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *