Mycket ska klaffa

Ivo planerar att åka till Autumn Touren i Wiener Neustadt (precis utanför Wien) nästnästa helg. Han vill ta med sig fyra hästar och hoppa CSI-klassena (alltså inga unghästar). Det betyder att han bara hoppar under helgen och kan åka hem mellan tävlingarna, tävlingarna håller på i två veckor.

Dock ska mycket klaffa om han ska ha möjlighet att åka. Först och främst måste nya lastbilen klara besiktning då vi beslutade att vi inte var nöjda med den gamla. Alltså måste den nya lastbilen vara redo att åka när hästarna måste åka.

Vi har också fått olika förslag från firmor som kan tänka sig att bygga ett ridhus åt oss. De besluten måste tas då vintern snart kommer och vi vill ha ridhuset klart så fort som möjligt så hästarna kan hållas igång hela tiden.

Vi får se hur det går, men planen är Wien i två veckor iallafall!

wpid-20130820_184955.jpg

 

En kommentar

  1. Just nu pågår en tävling på min blogg där man kan vinna en snygg Schockemöhlejacka med ett värde av hela 1199:-. Perfekt nu när det går mot kallare tider, om du inte vill ha den själv så kan du ju alltid ge bort den till en vän. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna detta är att följa några få steg, det tar inte mer än några sekunder. Här hittar du tävlingen: http://tovaeivinson.se/2013/september/vinn-en-jacka-fran-schockemohle.html#comment.

    Jag har även en dagens blogg tävling på gång, den hittar du här: http://tovaeivinson.se/2013/september/dagens-blogg.html#comment

    Kram! (Förlåt om du inte vill ha sådana här kommentarer)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *