Mina favorithästar i stallet!

Vi har ju väldigt många hästar i stallet och jag gillar allihopa, men det är ju såklart att hjärtat klappar lite extra för några av individerna i vårt stall. Jag tänkte presentera de fyra hästarna i stallet som jag tycker lite extra mycket om, dom jag personligen klickar bäst med helt enkelt.

Dolman

wpid-20150120_095848.jpg

Dolman, Dolman. Den gudasnällaste hästen jag någonsin träffat som har haft en sådan himla otur hälsomässigt i sitt liv. Jag hoppas att detta år är hans år att glänsa, han är så värd det. Dolman är en 7årig valack med stammen Colman x Indoctro x Corland. Han har hunnit tävla två gånger i sitt liv och han vann alla sina klasser. Han är den hästen jag litar mest på i hela stallet och jag vet att han aldrig skulle göra någon illa med vilje. Han är den snällaste individ jag någonsin stött på.

 

Evan

 

 

loshopp

Evan är ekorrehästen i stallet. En sån där häst med så mycket nerv att hon emellanåt inte vet vart hon ska göra av sig själv. Hoppa kan hon, som en tiger. Hon är väldigt sent tagen och beräknas tävlingsdebutera så fort Ivo kan rida igen. Evan är ett 6årigt sto med stammen Toulon x Burggraaf x Calvados. Hon har bott i vårt stall i snart 3 år och jag har redan från början sagt att det är Ivos framtida Grand Prix-häst, och jag tror fortfarande att jag har helt rätt!

 

Dendence

dend4

Vårt lilla Cardento-sto är också en häst som ligger mig varmt om hjärtat. Dendence är väldigt lugn och snäll i all hantering men blir ofta väldigt nervös i ridningen. Hon är väldigt ängslig att hon gör fel och förlorar snabbt sitt självförtroende. Nu har vi dock kommit många, många steg på vägen och hon lär sig så himla fort. Några månader till och jag tror hon kan blomma ut till en riktigt,  riktigt fin häst. Dendence är 7 år i år och som sagt efter Cardento. Hon är en av de vackraste hästarna jag sett och har ett hjärta av rent guld.

 

Caps Lock

20150207_105058

Tryggheten på fyra ben, Caps Lock. Vår svenska häst,9 år gammal med stammen Cardento x Levantos II. En häst som är så gosig, så snäll och som man känner sig väldigt trygg runt och på. Caps Lock är ganska ny i stallet men har ändå snabbt fångat mitt intresse. Han är vacker och snäll, hoppar enkelt och är väldigt ridbar. Han är en häst som lär mig saker varje gång jag rider honom och det är så himla roligt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *