Min önskelista

Det finns mycket saker i hästvälden som jag gärna skulle vilja äga, allt ifrån bett till flygspray.
Tänkte visa er det jag helst av allt skulle vilja ha just nu. Får väl se hur mycket av detta som kommer inhandlas den närmaste framtiden.

want1

 

Ett Baucherbett (detta är från Hööks, direktlänk HÄR!) skulle jag gärna testa. Det sägs ligga väldigt stilla i hästens mun och såna bett gillar jag att rida på! Finns det tredelade Baucherbett som är “obrytbara”? Alltså såna som låser sig i rakt läge? Det skulle nog vara mitt drömbett isåfall!

 

want2

 

Ett par Parlanti-stövlar vill jag också ha! Egentligen vill jag specialbeställa ett par men just nu känns det lite onödigt då jag inte vet hur mycket jag kommer rida i framtiden. Så ett par Parlanti Passion skulle nog räcka gott och väl. Dessa är modellern Denver Jumping Boots och ni kan hitta dem HÄR, ursnygga iallafall!

 

want3

Jag vill också testa dessa “tags” med citronella-lukt från NAF som sägs hålla flygfän borta från hästarna. Fästs på grimman eller kan flätas in i manen eller svansen. Jag vill testa dessa på hästarna som är ute i hagarna hela dagarna! Någon som har testat? Fungerar dem? HÄR hittar ni mer info.

 

want4

 

Alltså… Jag tror att några av våra hästar skulle ha så himla kul med denna! En fotboll för hästarna! Jag kommer ihåg att vi lekte hästfotboll i Sverige ibland på ridskolan och det var så himla kul. Några av våra hästar här i stallet har verkligen barnasinnet kvar och jag tror de skulle kunna roa sig väldigt länge med denna. Kommer HÄRIFRÅN!

Har du någon “Must Have”-lista? Vad är det för något du vill ha? Berätta gärna! Älskar utrustning och allt som hör till!

4 Kommentarer

  1. Har bettet. Såklart olika från häst till häst men mitt fullblod tycks trivas super på det och jag trivs att rida på det :) man måste dock smörja det med lite matil ja eller nåt för det gnisslar…

  2. Det jag vill ha just nu är ett turkost schabrak, pannband med turkosa stenar och sist men inte minst en fungerande klippmaskin, ingen är hemma funkar just nu.. ;)
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *