Min lilla sjukling…

Dessa dagisbaciller alltså.. Alex är sjuk igen.. Det är så konstigt väder här just nu, kallt och regnigt men ibland spricker det upp och blir genast supervarmt. Många är sjuka eller känner sig hängiga och alla bara väntar på att sommaren ska komma på riktigt så man slipper gå runt och frysa och spänna sig.

Alex hostar iallafall väldigt mycket, länge och djupt. Han har lite svårt att andas om han anstränger sig och han har lite halvfeber. Inte mycket aktivitet från hans sida just nu helt enkelt. Jag tänkte att vi ska titta på Disney-filmer hela dagen, mys!

I helgen är det egentligen bröllop för en av Ivos bästa vänner och lagkamrat. Vi får se om jag och Alex kommer iväg eller om vi har en helg hemma, beror på hur denna dag utvecklar sig.

Var hos barnmorskan (heter det så?) igår också och den “lilla” knaten i magen är inte så liten längre. De senaste två veckorna har hon växt ikapp ordentligt och hon börjar göra sig redo att komma ut. Huvudet är på plats, hon har sjunkit ner och min kropp är förberedd. Han sa att jag inte bör vara förvånad om hon kikar ut om en tio dagar sådär – så himla YES! Tio dagar får gärna gå jättefort nu – eller ja, tiden tills hon är här får gärna gå jättefort. Längtar!

 

25 dagar kvar till beräknad födsel ♡ och folk tycker min mage är liten???!!

Ett foto publicerat av Amanda Björk ♡ (@lifeofshowjumping)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *