Min dag idag

Det blev en dag i stallet för mig idag. Groomade åt Linn fram tills eftermiddagen då Alex behövde hämtas från dagis.
Jag älskar att vara i stallet, pyssla med hästarna och hinna kika på lite bra ridning. Sådana här dagar gör mig proppfull av ny energi och motivation till livet!

 

image

Möttes av en snötäckt ridbana. Så vackert med mycket snö (bara det inte håller i sig för länge, hehe). Imorgon ska det dock bli varmare igen så det lär bli superblaskigt de närmsta dagarna.

 

image

Emili innan ridpasset. Så mycket energi i hennes kropp att hon nästan exploderade när en flock getter gick över vägen utanför stallet. Det är inte alltid roligt med för mycket vila tycker hästarna, det är svårt att bli av med alla myror i benen.

 

image

Snön hade visst redan börjat smälta uppe på taket och övervåningen fick översvämning, sådär kul kanske. Någon måste fixa snarast vad det är som inte håller i konstruktionen så inte hela tövädret hamnar i vår stallgång…

 

image

Kikade på lite ridning också mellan iordningfixandet av hästarna. Detta är Linn och Dendence som övade “formväxling”. Från låg, avslappnad form upp till en högre, aktivare form och sedan tillbaka till lägre igen. Mycket nyttigt både för Linn och för Dendence för att spänna bågen ytterligare och komma vidare i utbildningen. Dendence är ett 8årigt sto efter Cardento.

Nyss så kom Alex nya säng levererad hit också, så nu vet jag vad jag ska göra – snickra ihop den. Önska mig lycka till för det lär jag behöva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *