Life of Showjumping – Vi nystartar tillsammans!

Hej alla fina vänner!

Om ni bara visste hur mycket jag har längtat efter detta! Att sätta mig ner vid datorn, logga in på bloggen och skriva rad efter rad till er. Det har ju blivit en lång paus nu under hösten – mest för min egen del. För att reda ut vad bloggen betyder för mig, vad jag vill fylla mina dagar med och hur jag organiserar allt.

Bloggen är en stor del av mig och har varit under de senaste åren. Och så vill jag att det ska fortsätta vara – och nu i en ännu bättre och större skala. Jag ska dela med mig av ännu mer. Av allt helt enkelt.

Bloggen har fått en lite ny layout. Fokus på blogg (som även kommer innehålla mer vardag) och andra sociala medier – främst Youtube.  Min Youtube-kanal kommer utvecklas. Lite mindre tävlingsvideos och mer träning samt videobloggar. Det ni gillar mest av helt enkelt! Större fokus på samarbeten kommer det också bli, samt att min blogg kommer vara mitt fönster ut till världen – här kommer jag visa upp mig och vårt företag på en ny nivå!

Jag tror och hoppas att ni kommer gilla detta, och nu tycker jag vi kickar igång Life of Showjumping igen!

h1

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *