Jag vill så mycket!

Jag är en såndär person som hela tiden vill något mer,
jag kan aldrig riktigt njuta av stunden utan jag tänker alltid på hur allt kan bli bättre.
Både positivt och negativt enligt mig själv.

Nu VILL jag nå ut till fler människor,
jag VILL inspirera,  jag VILL utveckla och jag VILL ha 1000 projekt igång,
Men hur gör man?
Hur vet man vart man ska börja och hur vet man att man väljer rätt ände?

Tex så vet jag hur mitt drömträns (både utseendemässigt men också arbetsmässigt/anatomiskt) ser ut, jag vet hur man förbättrar ett schabrak och jag vet också ett par benskydd jag vill införa på marknaden. Jag vet hur jag vill att min blogg ska fungera och jag vet hur jag vill bygga upp allt runt den. Jag vet vad mitt mål är i livet och jag vet att jag vill jobba emot det. MEN HUR BÖRJAR MAN? Jag kan verkligen inte börja på saker, jag är urdålig, men när jag väl kommit igång går det knappt att stoppa mig.

Blir.galen.på.mig.själv.

evan2

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *