Jag hejar imorgon!

Hej och Godmorgon!

Jag tänkte egentligen har styrt bilen mot Sofia och tävlingsplatsen idag men alltså, nääää. Vägen till Sofia är en såndär dötråkig väg som jag har åkt alldeles för många gånger och det känns som om den bara blir längre och längre ju fler gånger man åker den. Så tre timmar i en bil idag kände jag inte alls för när jag vaknade.

Ivos bror Vlado ska ändå till tävlingslatsen för att köra en lastbil tillbaka imorgon så vi åker dit tillsammans tidigt på morgonen istället och tittar imorgon innan vi åker hem. En mycket bättre plan enligt mig.

 

Alex har också börjar prata mycket om hästar, Hero, rida och så vidare. Häromdagen efter dagis frågade jag Alex vad han ville hitta på och då sa han “Daddy, ride horse”. Han ville alltså upp till stallet och pappa och rida. Alex rider på Hero flera dagar i veckan nu men Hero är ju fortfarande lite “unghästpigg” och busig så nu börjar projekt “stabilisera Hero”. Fas 1 började jag med igår – barbackaridning i repgrimma. Jag hann dock typ ett varv innan Hero kändes som han skulle explodera, lite väl mycket energi i den ponnyn just nu, hehe. Får bli ett par dagars hårdarbete för honom innan jag testar igen ;)image

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *