13 Kommentarer

  1. Alltså, är inte helt säker. Fula är dom väl inte, de är bara att jag aldrig skulle ha på mig något armémönstrat, eftersom det inte är min stil. Men njaa, kanske dom är lite snygga ändå- jag är lite kluven här hehe!

  2. Lite småcoola, och samtidigt fruktansvärt fula :-) Kamouflage gick väl ur modet för många år sedan!
    Men bara för det kan jag (nästan) tänka mig att införskaffa ett par ;-)

  3. Jag kan tänka mig att det är snyggt med kamouflagefärgade ridbyxor. Men just dessa, just den där bilden.. Fy fan så fula. De kanske är snygga på, i verkligheten? Hade velat ha de i grönt mer än grå/beige då dock.

  4. HISS! Helt fantastiska på! Sitter grymt bra! Dessutom är de i ett ovanligt lite tjockare mer “mysigt” tyg och helskoddningen har ovanligt bra kvalite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *