12 Kommentarer

  1. Höll först på med hoppning, sedan dressyr, men efter att min häst olycklig fick tas bort iår så är det faktiskt trav som gäller nu!

  2. Tävlar själv hoppning, men har jobbat i tio år med galopphästar tidigare, och nu är jag stallchef i ett dressyrstall, såå lite av varje kan man säga :P …

  3. Jag sysslar mest med dressyr. Hoppar gör jag någon gång i veckan. I den här bloggen så spelar det ingen roll ifall man sysslar med dressyr eller hoppning, tycker jag. Du förklarar så bra och du går verkligen igenom grunderna som man behöver oavsett om man rider hoppning, dressyr eller något annat. Det är de här känslorna, (vet inte om det kallas känslorna men kommer inte på ordet just nu) som du förklarar så bra hur det olika sakerna ska kännas som och de många bra tips som du ger oss. Bloggen ligger närmare mig än många andra bloggar och jag kan använda många av dina tips hemma.. Ni arbetar inte bara med en massa extremt svåra övningar eller rörelser även fast ni ert stall håller på med svår hoppning utan med det viktigaste av allt grunderna. Tack för en mycket bra bloggo och jag ser fram emot att fortsätta följa den :)

  4. Jag försöker verkligen att träna och tävla lika mycket dressyr som hoppning, men efter att ha haft nästan bara hopphästar att rida på blir det mer och mer hoppning… Men eftersom dressyren ju är så viktig för att hoppningen ska fungera och jag tycker om att tävla och rida program försöker jag rida ett par dressyrtävlingar när det inte krockar med hoppningen.

  5. Var en hoppnord men efter en olycka for ett par ar sedan sadalde jag om till dressyr ;) hoppar dock mina hastar lite lagre hinder ett par ganger i manden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *