Ja, vi säljer hästar till Sverige!

Jag får väldigt, väldigt ofta mejl om vi har hästar till salu, om vi säljer hästar till Sverige, i vilken prisklass våra hästar ligger i osv osv så jag tänkte reda ut det lite mer nu i ett inlägg!

Ja, vi säljer hästar och ja, vi säljer till Sverige (eller hela världen) om vi har kunder där, såklart!

Vi har riktat in oss på väldigt talangfulla, yngre hästar som största huvudgrupp men vi har även ett par andra sorters hästar i stallet. Vi brukar alltid försöka ha några snälla, okomplicerade hästar för 130cms-klasser också då de är väldigt eftertraktade just nu. Vi har även hästar som redan har rutin på högre nivå samt hästar som precis är på väg att ta steget mot de högsta nivåerna.

Våra priser följer Europas priser väldigt väl och jag kan nästan säga att vi är lite i underkant prismässigt ibland – alltså bra priser på fina hästar.

Söker du häst är du alltid välkommen att höra med oss. Vi har stor variation av hästar och kan alltid erbjuda er att se ett par stycken. Det finns billiga flyg hit som endast tar lite över två timmar. Vi har också transporter som går till Tyskland väldigt ofta, därifrån kan vi antingen köra hästen vidare till er eller hjälpa er att hitta ett annat transportföretag.

Letar du häst och vill veta vad vi har inne i stallet just nu? Mejla mig på amanda@lifeofshowjumping.com så berättar jag mer.

dendence2 se7 stina1 hermione2 coraline4 cilien2

 

Några utav våra fina hästar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *