I organiserandets tecken

De senaste veckorna har verkligen varit “organiserarveckor” för mig i stallet. Jag orkar inte längre göra så mycket med hästarna. Jag kan inte kratsa hovar, inte sadla och inte rida eller longera så jag är ganska meningslös just bland hästarna just nu. Men jag har så mycket energi så något måste jag ju lägga den på så att jag inte kryper på väggarna. Så därför ägnar jag mig åt organisering i stallet!

Jag har organiserat hela sadelkammaren. Tagit ut all skit vi aldrig använder ändå, köpt förvaring och lagt allt på sin plats. Ju mer vi arbetar i den nya sadelkammaren dessto enklare är det att se om något behöver förändras eller något mer behöver köpas in. Men det kommer med tiden.

Massor av ny utrustning har beställts. Hemmaträns som jag tänkte visa här på bloggen samt så är ny tävlingsutrustning också beställt i ett så gott som helt nytt märke för oss, spännande.

Igår så fixade jag ju whiteboarden i stallet samt åkte och köpte massor av saker som går åt så fort i stallet och som vi verkligen behöver – sådana där förbrukningsvaror helt enkelt. Hovfett, penslar, svampar, vaselin (vi smörjer alltid in mungiporna med vaselin innan en häst får bett i munnen!), shampoo, bebispuder, bomull och lite annat smått och gott.

Idag tänkte jag fixa foderstaterna på alla boxdörrar så att de ser lite snyggare ut!

coraline4

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *