Högsta någonsin!

Igår hade vi finbesök i stallet, Angel var och hälsade på!
Han är en av Ivos landslagskompis och han hjälpte Ivo när han hoppade ett par hästar igår. Jag är så tacksam att Angel kommer ibland, skönt för Ivo att få lite andra ögon på sig och skönt också att kunna få lite tips på vägen.

Jag filmade lite när Ivo hoppade Quentin. Quentin blir ju 6 år i år och han har väl inte gjort så himla mycket. En internationell tour förra sommaren. Igår fick han känna på lite högre hinder, detta är den största “banan” Quentin har hoppat och som ni ser gör han det ju lekande lätt. Jag tror inte det finns något stopp för denna hästens kapacitet, han är helt otrolig!

Quentin, 6årig hingst e. Quintero.

En kommentar

  1. Det enda jag skulle vilja anmärka på med dina videos är att han rider utan hjälm och jag tror väldigt många unga tjejer läser din blogg. Vad ger det för signaler? Är han själv inte rädd om sitt huvud? En olycka kommer lätt och ingen är så duktig att man kan lita på att inget händer. Är inte huvudet det viktigaste…… Skickar fel signaler och tyvärr är detta en anledning till att jag slutar följa din blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *