Hög på livet!

Jag är verkligen helt hög på livet just nu – blandat med totalt utmattad, hehe.

Jag är ju en sådan person som alltid måste fixa och göra saker. En dag hemma är typ tortyr för mig och jag vill gärna att det händer mycket varje dag. Just mu händer det mycket och det tycker jag är superkul. Men, det är ett himla styr, och det tar mycket energi att rodda runt två små barn på alla äventyr. Fast barnen gillar det! Alex är likadan som mig – han måste också göra saker för att sedan, när han gjort saker kunna slappna av en stund i soffan. Jag är precis likadan. Eli säger ju inte så mycket ännu, men hon sover snällt på de flesta ställen hon är med på.

Vi har haft lite familjetid nu i helgen. Ivo åkte nu imorse mot Wien. Hans tävlingstour börjar alltså nu. Han är i Wien tills på torsdag, det är unghästklasser tisdag och onsdag där. På torsdag morgon flygger han hit och tävlar Världcupen fredag, lördag, söndag för att sedan ta sig till Wien igen och tävla där tisdag-söndag. Helgen efter det är det tävling i Budapest och sedan har han en ledig vecka från internationella tävlingar. Då kommer han hit och vi åker till Burgas för att eventuellt tävla en häst och sedan ha semester på stranden. Jag längtar! Därefter åker Ivo iväg på ytterligare några veckors tävling och jag beger mig mot Sverige med barnen. Sedan är sommaren slut, haha.

quentin2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *