Hemma för att stanna

Hej!

Bröllopet i helgen var magiskt – fint brudpar, underbart ställe, sommarvärme, god mat och trevligt umgänge. Och första gången iväg en hel helg från Alex. Det var jobbigt men ändå skönt på samma gång, att få slappna av lite och bara tänka på sig själv, särskilt på morgonen hehe.

Nu är jag tillbaka i Bulgarien och jag har inte planerat att lämna detta ställe på ett tag, en sväng till Sverige om någon månad samt över jul, annars ingenting Vill helst inte sätta mig i en bil ens så trött är jag på att resa. Nu vill jag bara vara hemma med mina rutiner och leva vardag.

Idag tänkte jag åka upp till stallet en sväng iallafall, Alex tjatar redan om Hero så det får väl bli en ridtur för hans del, annars blir det mest slapp, mys och städ. Och handla.

wpid-20150925_094440.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *