Hej Torsdag!

Godmorgon!

Idag är jag sådär supermotiverad på livet, vet ni vad jag menar?
När man vaknar upp och bara känner hur det här kommer bli en bra och produktiv dag!

En tvättmaskin är tvättad, disken fixad, frukost äten tillsammans med min man och Alex rastar sig själv för fullt här i lägenheten. Eller Kapten Durkslag  som han kallas just nu då han tycker det är jättekul att sno vårt durkslag och sätta det på huvudet medans han springer runt i lägenheten.

Alex och jag ska ha en lugn förmiddag, jag tänkte blogga och Alex tänkte väl riva ner så mycket som möjligt, som vanligt alltså. I eftermiddag tar vi oss en sväng till stallet för att sedan dra med mannen i huset till shoppingcentret. Jag tror denna dag kommer bli riktigt bra!

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *