Hej Tisdag!

Godmorgon!

För ett par timmar väckte Alex mig och sedan dess har vi hunnit tvätta två maskiner tvätt, plockat i och ur diskmaskinen, dammsugit lägenheten, ätit frukost och tittat på Mamma Mu. En mysig morgon, och nu är det snart dags för både Alex och mig att ta en välbehövlig powernap.

Idag blir det inte hästar på schemat, eller ja, jag får se om jag klarar att hålla mig borta en hel dag. Kan nog kanske bli en sväng ändå. Annars så ska jag tillbringa en stund på lekplatsen, gå en lång promenad samt köpa nya skor till Alex. Ska skriva lite intressanta inlägg till bloggen också, har en hel hög frågor och tips på inlägg att beta av. Har ni några tips på vad ni vill läsa mer om är ni mer än välkomna att lämna en kommentar :)

js4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *