Hej mitt i natten!

Hej!

Det blir ett sent kvällsinlägg här ikväll – iallafall för mig. Klockan är halv 11 här och det är över läggdags i min värld egentligen.
Dagen har gått i ett. Har varit i stallet hela förmiddagen och fram till 15-tiden i eftermiddags. Jag badade hästar så att de kunde klippas och gjorde iordning hästar till Ivo. Sedan hem, byta om, hämta Alex och åka och handla. Hem igen, duscha och iväg till restaurangen med ett helt gäng. Kom nyss hem. Alex var så trött så han somnade i mitt knä från bilen till lägenheten – jag hoppas han bestämmer sig för sovmorgon imorgon, hehe.

Idag har varit en lugn dag i stallet. Ivo red några stycken men alla som var iväg och hoppade igår longerades ju bara idag. Isabelle fick några att rida också. Inte så mycket mer än så. Imorgon blir det småhoppning med några av hästarna hemma och på söndag åker några iväg för träningshoppning igen! Full fart.

wpid-20150908_112204.jpg

 

2 Kommentarer

  1. Jag skulle gärna vilja veta hur en vanlig träningsvecka ser ut för hästarna. Hur mycket hoppas dem och vad gör de dagen efter en stor tävling eller hård träning? Sen undrar jag över era rutiner kring bandagering, kylning, liniment osv efter till exempel hoppning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *