Hej där!

Hej!

Jag åkte på en omgång sjukdom. Jag har dåliga njurar normalt sätt (en är värre än den andra) men nu under graviditeten är de ännu sämre. De klarar inte riktigt av allt som pågår i min kropp just nu och jag fick väldigt ont färre veckan. Efter x antal sjukhusbesök och scannar fick jag antibiotika och nu mår jag mycket, mycket bättre. Har även fått njurmedicin som jag ska äta under en längre tid för att stabilisera mina njurar.

Lillen i magen börjar göra sig redo för att komma ut också. Just nu går jag på kontroller två gånger i veckan då hon är en ganska liten bebis. Fick en chock när dom sa det då jag räknat med en till klump á la Alex-storlek. Hon är inte “i farozonen” liten men liten så de vill bara ha koll på att hon går upp i vikt och får den näring hon behöver nu på slutet också. Aktiv är hon iallafall så hon får nog i sig det hon behöver ;) Jag är inte så orolig om jag ska vara ärlig.

Bloggen fick sig som ni ser en paus under dessa dagar – men nu är jag tillbaka igen! YEAH!

se3

 

En kommentar

  1. Jag föddes 2,5 månader för tidigt och vägde bara 911 gram, hade en dipp ett tag efter det att jag fötts då jag vägde 723 gram! Det är rätt svårt att förstå att jag varit så liten nu när jag är 17 år gammal! Hoppas allt går bra med bebisen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *