Hej bättre Tisdag!

Godmorgon!

Idag är mitt humör det motsatta från igår, typ. Nu känner jag igen mig själv lite igen.
Jag måste dock ta tag i mitt liv lite nu. Jag måste ha mer att göra. Jag är en sån person som aldrig har suttit still en sekund, alltid proppfullt schema och vissa nätter har jag inte ens sovit.
Nu däremot har jag haft ett och ett halvt år lite lugnare. Jag jobbar fortfarande men jag har inte lika många “måsten” längre, för att jag ska ha tid med Alex såklart då barn inte börjar dagis så tidigt här.

Nu är det dock dags att avsluta min lilla jobbpaus! Jag vill rida mer (när de mer rutinerade hästarna kommer hem från tävlingarna, haha), jag vill utveckla Ivos företag och jag vill även utveckla mitt (kommande) företag. Jobbar helst gör jag på en dator eller i stallet, så där tänkte jag hålla mig. Sedan får vi se vart det leder. NU sätter jag igång och klura och efter nyår så SKA jag ha det jobbliv jag drömmer om!

14

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *