Hästarnas prestationer

World Cup- showen i Sofia är alltså avslutade och jag tänkte berätta lite mer om resultaten från helgen.

Linn hoppade 3hästar i den nationella klassen (110/115/120-125cm). Dendence hoppade de två första dagarna felfritt och ingenting att klaga på! Emili likaså! Sedan hoppade hon en, för oss, ny häst som jag. En häst som också fick följa med till Österrike. Tre fina rundor och en super felfri runda sista dagen!

Hon debuterade också internationellt med Brille i Silver Touren (130/135/135cm). Snygga rundor och en 6e-plats i lördagens klass! Det var äve  kvalklassen till EM för juniorer så det var lite knepigt byggt, väldigt snyggt ridet av Linn!

image

Dessie har hamnat lite i en svacka just nu. Innan hon kom till oss reds hon med mycket hand och lite ben och ‘trissades’ upp mycket i ridningen. Vi vill tvärt om. Avslappnad, mycket ben och lite hand.  Det är mycket som måste programmeras om i henned huvud och jag hoppas hon får ordning på saker och ting snart. Hoppa kan hon!

image

Evan levererade felfritt på felfritt. Tills omhoppningen i finalen där hon fick ett retligt pet. Ivo red på lite för mycket på en distans och kom lite nära. En sjätteplats blev det ändå i finalen!

image

Queen Rubin hade ett pet första dage  i Gold Touren, vilade andra och ett pet i Grand Prixen! Wow, vilken häst hon är och vilken utveckling hon gjort. Jag är helt kär! Jag tror detta kan bli en häst för de allra största uppgifterna i slutändan, hon är så cool!

image

Abarth vet ni ju, ett pet från EM.. Han hoppade första dagen felfritt men med väldigt lite kontroll från Ivos sida så han fick hoppa Silver Touren på lördagen som kontrollrunda. Långa vägar, ett extra galoppsprång i linjerna samt mycket ‘på rumpan’. Felfri på hinder men med lite tidsfel, precis enligt planen. Tyvärr sista ner i Grand Prixen. Skit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *